Kamper

Sesongkort 2018/2019

 

12 dager igjen

Velkommen til CHL-nedtelling på oilers.no. Vi vil hver dag frem til sesongåpningen by på en fersk høyttenking knyttet til guttas deltakelse i Champions Hockey League.

Oilers har med sine tre CHL-sesonger så langt fått oppleve mange fantastiske øyeblikk. Kampen vi stopper opp med i denne posten er av de fremste.

Vi skriver onsdag 23. september 2014. Mange oilerssupportere har funnet veien til Sveits’ hovedstad Bern denne nydelige høstdagen. Og gutta gir de fremmøtte valuta for pengene og mere til.

I et av de fremste powerhouse i europeisk hockey leverer Ruben Smith en fantomkamp og nuller millioner av sveitserfranc foran hjemlige supportere. Resten av laget leverer også, og Oilers reiser hjem med seier og sitt endelige gjennombrudd i europeisk topphockey.

Klikk på bildet for å se høydepunkter og lese mer. Og legg merke til situasjonen foran Kissels 0-2 scoring, 2:56 ut i videoen. Tommy Kristiansen haltet i flere dager etter å ha blokket det avgjørende skuddet. Herlig sportsånd av en herlig spiller. Denne går til deg Tommy!