Deilig!

Oilers tok en etterlengtet seier da Storhamar kom på besøk i kveld. Selv ikke en solid opphenting fra bortelaget kunne hindre Oilers i å ta tre poeng i DNB Arena.

Første periode var en jevnspilt affære. Storhamar hadde pucken mest, og hjulpet av et par overtall så hadde de et lite overtak spillemessig.

Periodens eneste mål var det derimot Oilers som sto for. Forsberg kriget inn en retur i periodens siste minutt, og viste med det hvilken innstilling hjemmelaget hadde i kveld.

I andre periode startet Oilers forrykende. Storhamar ble presset tilbake i egen sone og gjorde mange feil. Dette utnyttet Oilers og la på til både 2-0 og 3-0. Disse målene sto Gedig og Soares for.

Etter 3-0 kom Storhamar mer inn i kampen igjen. Derfor var det ikke veldig ufortjent at de fikk redusert mot slutten av perioden. Da reduseringen ble fulgt opp av en ny Storhamarscoring under minuttet etter var det nok en del som begynte å bli nervøse i DNB Arena.

Storhamar fortsatte opphentingen i tredje periode, og utligningen kom også. Kampen utviklet seg til en stor test av Oilers’ karakter. Denne besto de med glans. Markus Søberg gjorde det meste på egenhånd da han tok tilbake ledelsen for Oilers.

Hjemmelaget hadde enda en puck i mål før kampen var over. Den ble annullert av kampens dommere, uten at det påvirket sluttresultatet. Oilers dro de tre poengene i land, og vil nok håpe at dette er et vendepunkt i årets sesong.

Endelig fikk vi noe å juble for. Seier over serieleder Storhamar tirsdag gjorde godt både for spillerne og de drøyt 3500 på tribunen i DNB Arena. (foto: Lats Kristian Aalgaard)