Ni strake!

Oilers satte ny klubbrekord med 9 strake seiere fra start av sesongen, men M/S solgte seg dyrt og klarte å holde scoren nede i motsetning til mange av Oilers motstandere denne sesongen.

Det tok litt tid før motoren ble varm for Oilers i denne kampen. Første halvdel av første periode var ikke så mye å skrive om, men etterhvert så begynte Oilersmaskinen å male og det hadde ikke vært noe å sagt på om hjemmelaget hadde gått til første pause med en ledelse. Men målet uteble og lagene gikk begge i garderobene med smultringer i målprotokollen.

Dan Kissel (bildet) scoret det første målet da Oilers slo Manglerud Star i DNB Arena lørdag ettermiddag. (foto: Oddmund Sola)

Oilers forsatte som de slapp fra starten av andre periode og når scoringen endelig kom, signert Dan Kissel, var den i kategorien «måtte komme». Morley finner Kissel rett utenfor målgården, og Kissel styrer pucken videre i mål.

Halvannet minutt senere dobles Oilers ledelsen. Brady Brassart er puckfører på en overgang. Han leter og leter etter et pasningsalternativ, men når han ikke finner det skyter han selv. Et skudd som suser inn helt oppe i krysset. Et nydelig mål av canadieren.

Og Oilers har en til på lager, og denne fikk M/S trener til å tenne på alle pluggene. Mens Oilers kontrer er det gruff midt på isen, og Zajac som er puckfører i 2 mot 1 situasjonen får gli inn mot M/S målet og setter pucken opp i nettaket. Både keeper Furseth og coach Livingstone protesterer da de mener at spillet skulle ha vært stoppet, men det kom aldri en fløyte og målet ble godkjent.

Oilers slipper litt opp i tredje periode, men gir aldri M/S noen vei inn i kampen igjen, og i sluttminuttet så setter Mauldin inn 4-0 når han plukker opp returen på et skudd fra Kvål.

Dagens stjerner:

*** Nolan Zajac – Mål og assist fra backplass og quarterback i OIlers powerplay.

** Brady Brassart – Stadig mer toneangivende etter en tøff start på sesongen.

* Henrik Holm – Neppe den tøffeste shutouten han har, men tar det som kommer.

Tekst: Tobias Eiken