Nok et straffetap

Når alt kommer til alt er det mål og poeng som teller i hockey. Det er likevel fristende å være litt positiv etter Oilers’ kamp mot serieleder Frisk. Guttas andre strake straffetap i GET-ligaen til tross.

Hjemmelaget var nemlig heldige som fikk muligheten til å avgjøre på straffer denne lørdagen. Gjestene fra Stavanger dominerte store deler av kampen. Spesielt 3. periode var solid fra Oilers’ side. 4-15 i skudd sier sitt om hvilken ende av banen spillet foregikk de siste 20 minuttene.

En som alltid solid Niklas Dahlberg sørget derimot for at det ble med Tony Romanos ene scoring og dermed overtid og etter hvert straffer i Askerhallen.

Og la det være sagt, her viste vertskapet klasse. Tre av de fire første straffeslagene fant veien i nettet bak Henrik Holm. Kun Harrison Reed klarte å svare for laget i hvitt. Dermed ble det med det ene poenget for Oilers denne ettermiddagen.

Du finner alle fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Du kan se de avgørende straffeslagene og andre høydepunkt på TV2-sporten.

Nok et knepent tap mot serieleder Frisk. Denne gang etter straffeslagskonkurranse. Bildet er hentet fra serieåpningen i DNB Arena hvor askerbøringene vant 3-2. (foto: Oddmund Sola)

Det ble spilt ytterligere en kamp i GET-ligaen denne lørsdagen. Lokalderbyet Sparta – Stjernen endte 3-0 til hjemmelaget.