Overtidsseier i Stjernehallen

Oilers var det førende laget i spill og sjanser men slet med å få pucken i mål da de gjestet Stjernehallen torsdag kveld. De utlignet vertenes ledelse to ganger, men måtte også se Stjernen slå tilbake da Oilers tok ledelsen et stykke ut i tredje periode.

Dermed måtte det overtid til for å å kåre en vinner. Her trakk Oilers det lengste strået idet Magnus Hoff sørget for gamewinneren drøyt to minutter ut i spilleforlengelsen.

Alle tall og fakta fra kampen finner du på Hockey Live.

William Rapuzzi kopierte bedriften fra første møte med Stjernen og sto for ett av målene da Oilers slo rødtrøyene 3-4 i Stjernehallen torsdag kveld. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Runden

Det ble spilt full runde i GET-ligaen denne førjulstorsdagen. Foruten Stjernen Oilers fikk vi følgende resultater:

• Lillehammer – Kongsvinger 9-2
  • Sparta – Lørenskog 6-3
  • Manglerud Star – Vålerenga 1-4
  • Frisk Asker – Storhamar 4-0