Kamper

NYHET: oilersshoppen.no

NM-sluttspillet 2017

Grunnserien GET-ligaen 2016/17 er over. Nå er det NM-sluttspillet som gjelder. Oilers slo Stjernen 4-0 i kamper i kvartfinalen og Sparta 4-0 i kamper i semifinalen. Gutta er dermed klare for finale. Motstander blir Frisk Asker. Første kamp spilles i DNB Arena lørdag 1. april.

Oversikt over kamper, resultater, mediedekning, mimring om det som en  gang var, billettinformasjon med mer. Du finner det meste om Oilers og reisen #forhverandre i NM-sluttspillet om du sjekker bildene nedenfor.

KAMPOPPSETT OG RESULTATER. Klikk på Kjetil og Tim for å komme til oversikt over Oilers' kamper i NM-sluttspillet 2017(foto: Rune Hagelin)
BILLETTER. Klikk på bildet for å sikre deg plass når Mats, Eirik, Daniel og resten av gutta spiller NM-sluttspill i DNB Arena. (foto: Rune Hagelin)
NOSTALGI. Hvor mye vet du Oilers' spennende sluttspillshistorie. Klikk på Tommy og Spencer og les i vei. (foto: Rune Hagelin)
MEDIESENTER. Klikk på kaptein Kristian for å lesem se og høre smått og stort om Oilers og NM-sluttspillet 2017. (foto: Rune Hagelin)

Eventuelle finaler spilles 1. 3. 5. 7. 9. 11. og 13. april.