Kamper

Sesongkort 2019/2020

Nok en sensommer i Maribor

Vi kan nå bekrefte fire treningskamper for Oilers i oppkjøringen til kommende sesong. Gutta skal igjen delta i Rudi Hiti Cup i vakre Maribor. Motstandere blir de østerrikske elitelagene Villach og Graz, henholdsvis onsdag 21. og lørdag 24. august. I tillegg møter vi UTE Budapest fredag 23. august. Ungarerne spiller i Erste Liga, som er sammensatt av lag fra Ungarn, Østerrike og Romania.

Har du feriedager til overs er den slovenske sensommeren så absolutt å anbefale. Det jobbes også med ytterligere et par internasjonale treningskamper. Vi kommer tilbake med med mer informasjon så snart dette foreligger.

Generalprøve og kick-off

Videre kan vi denne forsesongen endelig invitere vårt publikum til en treningskamp på hjemmebane. Faktisk for første gang i DNB Arena. Vi må tilbake til sensommeren 2007 for å finne sist Oilers varmet opp i egen rink. Da gjestet blant annet Frisk Asker en turnering i Siddishallen. Mats Zuccarello spilte fremdeles for regjerende norgesmester. For å sette det litt i tidsperspektiv…

Uansett, denne høsten kickstarter vi sesongen på beste vis. Sett av lørdag 7. september. Da kommer Vålerenga til Stavanger.

Generalprøve mot laget vi elsker å spille mot med andre ord. Samme lørdag arrangeres også GETs familiedag i DNB Arena. Vi kommer snart tilbake med fyldig informasjon om sesongens kick-off i DNB Arena.

Vakre Maribor i Slovenia blir også denne sensommeren åsted for tre av Oilers' treningskamper. (foto: kongress-magasine.eu)