Kamper

NYHET: oilersshoppen.no

no posts found

Sesongkort 2017/18

Sesongen 2016/17 ble en suksess for Oilers. Nå gleder vi oss til den neste. Interessen for sesongkort tyder på at mange supportere gjør det samme. Her følger informasjon til deg som vurderer muligheten for å sikre deg eget sete til Oilers’ kamper i DNB Arena.

Før eventuelt nye sesongkort går i salg vil sesongkortholdere fra 2016/17 få tilbud om å fornye sine plasser. Denne prosessen foregår frem mot sommeren.

Etter at fornyingsperioden vil vi om det er ledig kapasitet løpende kontakte de som står på ventelisten for sesongkort.

For å optimalisere ventelisten har vi lagt denne inn på eget skjema.  Du finner det på denne linken. Fyll ut skjemaet for å registrere deg som interessert i sesongkort 2017/18.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Salg av sesongkort for sesongen 2017/18 nærmer seg. Er du interessert kan du benytte linken i denne artikkelen og sette deg opp på venteliste. (foto: Tonje Tuntland)

Basert på innmeldte ønsker tilbyr vi plassene vi mener er de best tilgjengelige. Den enkelte får tre dagers svarfrist på tilbudet.

Det vil dessverre ikke være mulig å be om en annen plassering i arenaen.

Dersom du svarer nei til tilbudet om sesongkort mister du plassen på ventelisten, og må eventuelt sende inn nytt skjema for ny registrering.

Har du allerede sesongkort men ønsker å bytte sete? Da skriver du dette dette i skjemaets kommentarfelt.