Tap i sudden death

Som da Oilers slo Vienna på straffer fredag kveld sto det i lørdagens oppgjør mot Klagenfurt 2-2 etter ordinær tid. Denne gang trakk derimot motstanderen det lengste strået og satte GWG allerede i første bytt i sudden death. Oilers’ mål ble scoret av Harrison Reed og Magnus Hoff.

Hjemmesidens egen EBEL-kjenner Øyvind Fiskaa har sendt følgende oppsummering etter Oilers’ siste kamp i Ledna Dvorana Maribor:

Svært solide to første perioder idag. Meget bra defensivt og Holm tok det som kom.

Etterhvert ble Oilers litt baktunge og kom seg ikke ut av sonen ofte nok. Selvsagt uheldig med mål i mot med 40 sekunder igjen, men helt ok at KAC tok ekstrapoenget på overtid.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Oilers og KAC Klagenfurt takker hverandre etter en jevn og spennende kamp som til slutt ble avgjort i sudden death. (foto: Øyvind Fikå)

*** Henrik Holm

Veldig god i starten på 3.periode. Her kunne det gått galt tidligere. Mange kvalifiserte redninger