Kamper

NYHET: Oilers Rookie Ticket

Rosa sløyfe 2017

Oilers slår et slag for Rosa sløyfe i oktober. Vi oppfordrer alle til å støtte kampen mot brystkreft og arbeidet for de mange som lider av senskader etter behandling.

Tirsdag 17. oktober kommer Lillehammer til Stavanger. Da blir det Pink In The Rink i DNB Arena. Det betyr rosa is og gutta i eksklusive drakter som auksjoneres ut etter kampen.

Billetter til #pinkintherink kjøper du på Ticketmaster på denne linken. 

Benytt denne linken for å komme til Rosa sløyfes offisielle norske kampanjeside. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Josh Soares (fra venstre), Kristian Forsberg, Henrik Solberg og resten av gutta slår et slag for Rosa sløyfe. Tirsdag 17. oktober er det klart for #pinkintherink i DNB Arena. (draktdesign og foto: Rune Hagelin)

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter.

I løpet av oktober farges Norge rosa ved hjelp av bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot brystkreft. Brystkreftforeningen og Kreftforeningen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge og har gjort det siden 1999.

– Vi synes det er fantastisk at Oilers bidrar til å synliggjøre og støtte Rosa sløyfe. Det er imponerende at byens hockeyklubb er en av aktørene i lokalsamfunnet som evner å heve blikket og engasjere seg for et felles godt formål, sier Camilla Gram, distriktssjef i Kreftforeningen og Miriam Orstad, lokallagsleder i Brystkreftforeningen.

Tirsdag 17. oktober blir det rosa is i DNB Arena. Foto: Oddmund Sola. Illustrasjon: Rune Hagelin.