Kamper

Sesongkort 2019/2020

Get

GET TDC

Om Get TDC: TDC i Norge er en betydelig aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet, og leverer kommunikasjonsløsninger og drifter infrastrukturen til mange av landets aller største virksomheter. TDC-konsernet eier fiber- og DSL-nettverk i og rundt 80 av de største byene i Norden, og tilbyr det samme tjenestespekteret i Norge, Sverige og Danmark med garanterte servicenivåer. I dag har TDC-konsernet 80 000 kilometer med høyhastighet infrastruktur, egne linjer til USA og Europa, og cirka 9 millioner abonnement, hvorav 6,4 av disse er i privat markedet.
TDC-konsernets tilstedeværelse i det nordiske markedet ble forsterket gjennom kjøpet av Get i september 2014. Med Get på laget ble TDC konsernet størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd og tredje størst på mobil.
 

Om Get: Vi tilbyr kundene et høyhastighet fiberbasert bredbånd med avanserte tv- og strømmetjenester, samt mobil- og smarte hjem-tjenester. 1,3 millioner nordmenn er tilknyttet våre tjenester og vi har Norges mest fleksible underholdnings tilbud! I tv-pakken gir vi kundene poeng som kan byttes mot spennende kanaler og strømmetjenester som bl.a HBO. Innholdet kan byttes så ofte du vil uten ekstra kostnad. Alt er tilgjengelig umiddelbart via Get-boksen, eller hvor du vil i Norge med strømmetjenesten Get TV for PC, Mac, Apple TV, mobil og nettbrett. 

INFORMASJON OM ENDRING AV FORETAKSNAVN Fra 15.oktober 2018 har TDC AS endret foretaksnavn til Telia Telecom Services AS. Alle kundeforhold er uendret, og alle kontaktpunkter videreføres.

Besøk vår nettside her www.gettdc.no

Caspar Mariero-Klees

Primær kontaktperson
cmk@tdc.no
40 00 08 04