Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

McDonalds BamseBonanza

McDonalds BamseBonanza er en årlig happening i DNB Arena og en av sesongens definitive festdager i Oilersfamilien.

 

Og finnes det noe mer inspirerende enn barn som hjelper hverandre? Under BamseBonanza er dette en grunnleggende drivkraft. Barn viser raushet ved å dele noe med barn som trenger det.

Joda, det er mange voksne som kaster kosedyr på isen etter Oilers første scoring. Men barna dominerer. Dette er deres store dag i DNB Arena.

En publikumsvinner, sesong etter sesong. Øyeblikket når kosedyrene kastes på isen i DNB Arena er ikke bare en artig vri etter scoring, det symboliserer også gleden over å dele med andre. Her fra BamseBonanza 2016. (foto: Oddmund Sola)

Stine Sofie Senteret

Et mestringssenter for voldsutsatte barn og unge, deres trygge omsorgspersoner samt søsken. Slik presenterer Stine Sofie Senteret seg på sine hjemmesider.

Sammen med vår samarbeidspartner McDonalds, som gjennom Ronald McDonald Barnefond er senterets største bidragsyter, sørger vi for at den årlige bamsefesten slår et slag for denne spesielle saken. Det er vi stolte av.

Ada Sofie Austegard mottar støtte til Stine Sofie Senteret fra McDonalds' Ronny Sigbjørnsen og oilerskaptein Kristian Forsberg. Lørdag samarbeider vi igjen på McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Bamsefest på SUS

Så må vi ikke glemme våre venner på Stavanger Universitetssykehus. Med utgangspunkt i Timeout-losjen har Oilers og sykehuset et aktivt samarbeid.

Et stort parti av kosedyrene fra  BamseBonanza havner alltid på SUS, og deles ut til pasienter og pårørende under sykehusets egen bamsefest.

Et utvalg av kosedyrene som samles inn i DNB Arena går til pasienter og pårørende på SUS. Her fra BamseBonanza 2017 hvor blant andre Tommy Kristiansen (f.v.), Kristian Forsberg og Dennis Sveum var på sykehusbesøk med kosedyr i sekken. (foto: Kjetil Garvik)