Kamper

Norsk Topphockey

 

McDonalds BamseBonanza

McDonalds BamseBonanza er en årlig happening i DNB Arena og en av sesongens definitive festdager i Oilersfamilien.

 

Og finnes det noe mer inspirerende enn barn som hjelper hverandre? Under BamseBonanza er dette en grunnleggende drivkraft. Barn viser raushet ved å dele noe med barn som trenger det.

Joda, det er mange voksne som kaster kosedyr på isen etter Oilers første scoring. Men barna dominerer. Dette er deres store dag i DNB Arena.

BamseBonanza. Barnas store dag i DNB Arena! (Foto: Oddmund Sola)

Stine Sofie Senteret

Et mestringssenter for voldsutsatte barn og unge, deres trygge omsorgspersoner samt søsken. Slik presenterer Stine Sofie Senteret seg på sine hjemmesider.

Sammen med vår samarbeidspartner McDonalds, som gjennom Ronald McDonald Barnefond er senterets største bidragsyter, sørger vi for at den årlige bamsefesten slår et slag for denne spesielle saken. Det er vi stolte av.

4. desember 2023 kunne Ronny og Kaja fra McDonalds, Ada fra Stine Sofies Stiftelse (nummer to fra venstre) og kaptein Dennis nok en gang feire BamseBonanza i DNB Arena. (Foto: Oddmund Sola)

Bamsefest på SUS

Så må vi ikke glemme våre venner på Stavanger Universitetssykehus. Med utgangspunkt i Timeout-losjen har Oilers og sykehuset et aktivt samarbeid.

Et stort parti av kosedyrene fra  BamseBonanza havner alltid på SUS, og deles ut til pasienter og pårørende under sykehusets egen bamsefest.

Et utvalg av kosedyrene som samles inn i DNB Arena går til pasienter og pårørende på SUS. Her fra BamseBonanza 2017 hvor blant andre Tommy Kristiansen (f.v.), Kristian Forsberg og Dennis Sveum var på sykehusbesøk med kosedyr i sekken. (foto: Kjetil Garvik)