Kamper

Norsk Topphockey

 

Ellevilt nesten i CC Amfi

Ingen tre vokser inn i himmelen. Heller ikke Oilers’ rekke av strake seiere. Lørdag endte det med ett poeng etter overtidstap i Fjøset på Hamar og streaken sluttet med det på åtte. I det som må kunne kalles en ellevill kamp sett med objektive øyne.

 

Åpningsperioden i Fjøset på Hamar var i alle fall av det spesielle slaget. Hjemmelaget scoret allerede etter 14 sekunder, og brukte det første sju minuttene til å sette ytterligere to pucker i nettet bak Henrik Holm.

Gutta klarte imidlertid å justere, og da første redusering kom fem minutter før første pause kom det kjapt ytterligere to, og lagene var like langt.

Andre og tredje periode bød «bare» på et mål til hvert av lagene. Likefullt dramatisk og spennende helt inn ettersom Jarret Burtons utligning kom bare sekunder før full tid. Dermed måtte det spilleforlengelse til for å dele ut bonuspoenget. Der viste hjemmelaget seg sterkest og sørget med det for en opptur etter at det i samme situasjonen mot Ringerike torsdag endte med tap.

For Oilers er det hjem å stelle barten som gjelder. Torsdag er det klart for Movember-kamp mot Grüner i DNB Arena.

Du kan lese alle tall og fakta fra lørdagens kamp på HockeyLive. 

Det ble med nesten for Henrik Holm (bildet) og resten av Oilers i CC Amfi denne lørdagen. Vertene fra Hamar avgjorde kampen i sudden death. (foto: Fredrik Olastuen)