Full pott i seriens siste hjemme

Bamse bonanza tid igjen i DNB Arena og det ble de antatte kvartfinalemotstanderen i neste ukes sluttspill, Ringerike, som var motstander.

Det var ikke så vanskelig å se at det var to lag som har oppnådd sine mål for seriespillet og ser frem til sluttspillet som var på isen i kveld. Selv om Oilers var det førende laget store deler av matchen var det aldri fyreverkeritendenser i DNB Arena.

Det første spenningsmomentet var selvsagt hvem som fikk æren av å score bonanzamålet og man trengte bare vente en halv periode før det kom. Ingen bombe at det var Jarret Burton som sto for målet slik som sesongen har artet seg.

Nydelig servert av Martin Lefebvre styrte han pucken inn fra kloss hold, og det var nesten en blåkopi av målet de samme to sto bak mot Vålerenga sist.

De neste målene i kampen skulle la vente på seg, men etter snaut fjorten minutter spilt så kommer de med korte mellomrom. Først er det Daniel Rokseth som skyter fra blå helt ute ved vantet, og pucken ser ut til å gå mellom fire par med skøyter før den smetter inn ved lengste stolpe hos en helt dekket Landa i Ringerike målet.

Bare 42 sekunder senere smeller det igjen. Lefebvre tar med seg pucken inn i Ringerikes sone, legger igjen til Ludvig Hoff som finne Dennis Sveum helt alene høyt i slottet og han skyter på direkten. Igjen er Landa dekket, denne gang av Tommy Kristiansen, og ser aldri pucken som suser forbi ham og inn i nettet.

Med kampen mer eller mindre avgjort så bærer resten litt preg av transportetappe og kampen ebber til slutt ut med 3-0 og nok en hjemmeseier for seriemesterne.