Kamper

Norsk Topphockey

 

Sesongen er over

Storhamar vant den sjette semifinalekampen mot Oilers i DNB Arena mandag kveld, og lukket dermed serien 4-2 i kamper. De gulblå er klare for NM-finale mot Frisk Asker. Første finalekamp spilles fredag. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til videre.

Det er selvsagt vemodig å avslutte en sesong før vi ønsket. Målet var NM-finale og kampen om Byttå. Vi skal likevel være store nok til å erkjenne at vi tapte for et bedre lag.

Måten sesongen ble rundet av er også et hederlig minne å ta med videre. Gutta sto opp for klubb og drakt i tredje periode, og var ikke langt unna utligning og muligheten til videre liv i semifinalen. Det samme gjorde de fremmøtte i DNB Arena. Støtten til laget var fantastisk til siste dropp.

Og da det hele var over slo spillerne ring rundt Peter Lorentzen som spilte sitt tiende og siste sluttspill for klubben, og mottok publikums hyllest.

Takk for sesongen 2018/19. Vi kommer tilbake med mer om veien videre på oilers.no etter hvert.

Gutta slår ring om #71 og takker publikum etter den sjette semifinalekampen. Sesongen 2018/19 er over. Det samme er Peters fantastiske karriere i Oilers. (foto: Oddmund Sola)