Kamper

Norsk Topphockey

 

Bare nesten …

Oilers måtte vinne for å holde liv i håpet om åttendedelsfinale i sesongens Champions Hockey League. Slik gikk det ikke. Et såkalt hederlig tap gir ingen poeng i potten, men gutta kan like fullt ta med seg mye positivt fra onsdagens oppgjør.

 

Bra spill og ikke minst lange perioder med trykk i angrepssonen er nemlig ingen selvfølge når motstanderen heter Ocelari Trinec.

Det er fryktelig lang vei fra søndagens lekestue mot Comet i Halden Ishall til et møte med laget som står med fire strake mesterskap i en av de beste ligaene i Europa.

Avansement

Gutta fra stålbyen måtte, akkurat som Oilers, vinne onsdagens oppgjør for å henge med i kampen om plass i sluttspillet. Og de gjorde nettopp det.

Ikke minst takket være en strålende Ondrej Kacetl bakerst. Sisteskansen reddet 37 av 39 skudd fra hjemmelaget. Flere av dem direkte matchavgjørende.

Momentum

Gjestene skal også ha for å sette sine scoringer på verst tenkelige tidspunkt, sett med hjemmepublikummets øyne.

Ledelse før minuttet var spilt er en ting. Dobling av ledelsen på en sjelden overgang når hjemmelaget har tatt over trykket svir ennå mer.

Og bare for å gni det inn, etter en målløs midtperiode setter de røde og hvite gamevinneren nært sagt før publikum får satt seg i den tredje. Slikt blir det seier av.

Du finner tall, fakta og mye mer om kampen på Champions Hockey Leagues nettsted. 

Tristin Langan med en av hjemmelagets mange "nesten" i onsdagens oppgjør mot Ocelari Trinec. Ondrej Kacetl sto imidlertid en stor kamp i gjestenes mål og Oilers er med det ute av kampen om plass i åttendedelsfinalen i CHL. (Foto: Oddmund Sola)