Bare nesten…

«Close but no sigar» er det noe som heter. Det var litt slik da et hjemmelag i poengnød tok imot Frisk Asker lørdag ettermiddag. Gjestenes keeper Niklas Dahlberg sto (som vanlig) en kanonkamp i DNB Arena og la til rette for at lagkameratene kunne sikre alle poengene med hjem til Askerhallen. Oilers stanget og stanget. Til det gjensto 42 sekunder av 3. periode…

Da reduserte imidlertid Chad Costello til 1-2. I periodens nest siste sekund sang det også i tverrliggeren bak Frisk Askers sisteskanse etter skudd fra Ruldofs Balcers. Pucken havnet imidlertid på baksiden av målet. Det var den lørdagen i DNB Arena.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Et sekund igjen av 3. periode. Rudolfs Balcers (til venstre) prikker metallet, men pucken daler ned bak målet til en forfjamset Niklas Dahlberg. Bare nesten for Oilers denne lørdagen... (foto: Oddmund Sola)
Frisk-kaptein Anders Bastiansen (#20) fikk bursdagspresangen han ønsker seg mest i DNB Arena lørdag kveld. Her feirer Basse askerbøringenes første scoring med lagkameratene. (foto: Oddmund Sola)

Øvrige resultat fra Fjordkraftligaen lørdag:

• Vålerenga – Narvik 3-1
  • Grüner – Lillehammer 1-4
  • Sparta – Storhamar 2-3

Vålerenga, Frisk Asker og Storhamar er i ferd meg å skaffe seg en luke på toppen av tabellen med henholdsvis 24, 24 og 21 poeng. Oilers går inn i sesongens første kamppause på en skuffende 9. plass med 6 poeng.

Du finner fullstendig tabell fra Fjordkraftligaen på denne linken.