Kamper

Norsk Topphockey

 

Eine kleine Nachtmusik

Kaptein Thomas Raffl og Salzburg trakk det lengste strået mot Oilers torsdag kveld. Thomas Berg-Paulsen (bildet) og gutta var imidlertid ikke langt unna å straffe forrige sesongs østerikske mester. (foto: Champions Hockey League)

Wolfgang Amadeus Mozart hadde neppe ishockey i tankene da han skrev sin berømte strykeserenade i 1787. Likefullt spilles det hockey på øverste europeisk nivå i hans fødeby et kvart årtusen senere. Torsdag kveld var Oilers på besøk og gutta var ikke veldig langt unna å ta alle poengene med hjem til Stavanger. Og som i Mozarts serenade, det måtte fire satser til for å komme til siste note.

 

Den var det imidlertid hjemmelagets Florian Baltram som fikk spille, tre minutter ut i sudden death. Forrige sesongs østerrikske mestere vant dermed foran egne fans. Vi reiser videre til Sveits og Fribourg med ett poeng, en solid prestasjon og god selvtillit i bagasjen.

Fredag 9. september er det duket for returmøte i DNB Arena. Da skal vi spille «Kvelden va kalde og månen va halve» for Mozart-gutta og gjøre vårt for at poengene blir igjen i Stavanger. Den kampen skal du ikke gå glipp av.

Kjøp billett til Oilers – Salzburg på denne linken. 

Du kan lese tall og fakta fra torsdagens oppgjør på Champions Hockey Leagues hjemmeside.