Kamper

Norsk Topphockey

 

Ett poeng i seriepremieren

Sparta og Oilers dominerte hver sin ende av kampen torsdag kveld, og til slutt måtte det straffeslagskonkurranse til for å kåre en vinner i Sparta Amfi. Den vant hjemmelaget, og sikret seg med det bonusponget mot forrige sesongs semifinalemotstander.

 

Så blir ofte spørsmålet etter overtidtap om man vinner ett poeng eller taper to. Ettersom Oilers lå under 3-0 ved inngangen til tredje periode er det kanskje fristende å si at gutta vant det ene. Det stormet også bra rundt Henrik Holm i sluttminuttene, da Sparta jaktet seier med en mann mer på isen.

Like fullt, Oilers hadde også sine muligheter til å avgjøre kampen, både i ordinær tid og sudden death. Rett og slett en jevn kamp mellom to lag som står godt til hverandre i Sarpsborg denne kvelden. Dødt løp i skuddprotokollen forteller også en del om det.

For Oilers’ del handler det nå om hjemmepremieren lørdag, storoppgjøret mot vårens finalemotstander Storhamar med gamletrener Petter Thoresen i spissen. Den kampen skal du ikke gå glipp av!

Billetter kjøper du på denne linken.

Tall og fakta fra torsdagens oppgjør i Sparta Amfi kan du lese på Hockey Live. 

Tung start, solid opphenting og straffetap til slutt ble fasit for Greg Mauldin (bildet) og gutta i Sparta Amfi torsdag kveld. (foto: oilers.no)