Kamper

Norsk Topphockey

 

Fest i Forum

Så ble det altså nok en «Hjemmakamp på bortebane» for minnebøkene da Oilers møtte Vålerenga i Furuset Forum denne lørdagen. Tilreisende rogalendinger fylte opp hele den ene langsiden og bidro til at oppgjøret fikk en fantastisk ramme. 

Og på isen? Som forventet når disse lagene møtes. Tett og jevnt. Til slutt vant Oilers 2-1. For tredje gang på like mange forsøk så langt denne sesongen…

Etter helgens kamper er det klart for sesongens andre landslagpause. Neste dyst for Oilers er hjemmekampen mot Sparta torsdag 19. desember.

Utfyllende statistikk og fakta fra kampen mot Vålerenga finner du på HockeyLive. 

TV2-sporten byr på høydepunktene fra oppgjøret.

Vi benytter anledningen til å ønske våre landslagsspillere lykke til. Andre Bjelland Strandborg er allerede avgårde med U20-laget til VM i Minsk. De norske unggutta første kamp går mot Slovenia mandag. Ludvig Hoff, Mathias Trettenes, Henrik Holm og Kristian Forsberg reiser med A-landslaget som skal spille firenasjonsturnering i Sveits.

Det ble som hjemmakamp på bortebamne da Oilers slo Vålerenga i Furuset Forum lørdag ettermiddag. Takk til alle som møtte opp og støttet laget! (foto: Peter Honore)