Kamper

Norsk Topphockey

 

Full pott i Eidsiva Arena

En rotete åpningsperiode hvor gutta pådro seg flust i utvisninger til tross, det endte med en komfortabel seier da Oilers gjestet Eidsiva Arena. Nå bærer det hjem til Stavanger for å trekke pusten, før turen går til Halden og kamp mot Comet søndag.

 

For dem som liker nostalgi kan det nevnes at Oilers ikke har spilt elitekamp i Halden Ishall siden 22. januar 2009. Mer om det etter hvert.

Oppgjøret mot Lillehammer torsdag kveld handlet som sagt mye om over- og undertall. Oilers er ligaens klart beste lag fire mot fem med null hull så langt i sesongen. Det kom godt med da hjemmelaget fikk prøve seg hele fire ganger i overtall i den første perioden.

Nå så gutta holdt roen og kvitterte med to scoringer i sine powerplay var tonen satt. En solid bortekamp fra vår side.

Du kan lese alle tall og fakta fra oppgjøret på HockeyLive. 

Saken fortsetter under bildet. 

Andre Strandborg, Christoffer Karlsen (bildet) og resten av Oilers sørget for tre viktige poeng da de slo Lillehammer 5-1 i Eidsiva Arena torsdag kveld. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene samme sted. (Foto: oilers.no)

Øvrige resultater torsdag:

  • Storhamar – Comet 6-3
  • Frisk Asker – Ringerike 5-3
  • Vålerenga – Sparta 4-2
  • Stjernen – Lørenskog 6-2

Etter sju serierunder topper Oilers tabellen sammen med Storhamar med 18 poeng. Comet og Ringerike ligger i bunn med henholdsvis to og ett poeng.