Kamper

Norsk Topphockey

 

Full pott i Fjøset!

David Morley satte inn Game Winning Goal drøye minuttet før slutt i CC Amfi. Oilers vant med det ukens første toppkamp og klatret opp i ryggen på serielederen fra Hamar. Gutta gjentok med andre ord prestasjonen fra serieåpningen 11. september og står nå med to borteseiere mot Patrick Thoresen og co. så langt denne sesongen.

Og hold dere fast. Det skiller ett fattig poeng fra 1. til 4. plass på tabellen, etter at Lillehammer slo Vålerenga i Furuset Forum. Tidenes jevneste seriehøst i tabelltoppen. Og lørdag kommer Shampo og co. til DNB Arena. Hockeyfest!

Tall og fakta fra torsdagens batalje finner du på HockeyLive. 

David Morley sørget for Oilers' avgjørende scoring bare minuttet før slutt, og gutta tok med det alle poengene i ukens første toppkamp. (foto: Fredrik Olastuen)

Vålerenga tapte som sagt for Lillehammer på hjemmeis og mistet dermed muligheten til å overta tabelltoppen. Shampos menn kjørte etter rapportene fullstendig over gjestene i åpningsperioden, og ledet 3-0 inn til første pause. Men det hjelper lite så lenge det står 5-7 på måltavlen idet sluttsignalet går.

I den tredje av kveldens kamper i GET-ligaen vant Frisk 4-0 over Ringerike i Askerhallen.

Nok en solid kamp av Phil Lane. #29 har nå scoring i to kamper på rad. Alle gode ting er tre mot Vålerenga på lørdag? (foto: Fredrik Olastuen)