HC Plzen – Oilers 6-4

Så var CHL-eventyret over for denne gang. Plzen slo Oilers i Home Monitoring Arena torsdag kveld, og tok med det 2. plassen i gruppe J.

Det ble en målrik kveld i Plzen. Vertskapet satte pucken inn allerede etter 18 sekunder. Oilers utlignet derimot ved Josh Soares og var perioder førende mot et defensivt hjemmelag.

Score kunne tsjekkerne derimot. Såvel 2-1 og 3-1 kom før første pause. Da hjelper det lite at Oilers hadde dobbelt så mange skudd som vertene mot mål.

Når så Plzen satte 4-1 og 5-1 i midtperioden ble bakken fryktelig bratt. Mark Van Guilder reduserte riktignok til 5-2, men det gikk ikke lenge før Michael Strakas gutter økte til 6-2. Det var liksom den kvelden…

Spenning til slutt

Så ble det likevel dramatikk i 3. periode. Markus Søberg sørget for 6-4 og Oilers hadde midtveis i perioden fordelen av 2+2 i overtall.

Det ble derimot med nesten. Plzen er videre til 16-delsfinale. Oilers må rette blikket mot hjemlig serie.

Referat og alle fakta fra kampen kan leses på CHLs hjemmeside.