Kamper

Norsk Topphockey

 

Etterlengtet seier

Etter tre strake tap og totalt seks nederlag på de åtte første kampene i Fjordkraft-ligaen var det nok mange i Oilersfamilien som pustet litt lettere torsdag kveld. Seieren mot tabellnabo Narvik var såvel kjærkommen som fortjent. Nå gjelder det å holde stø kurs og kapre nye poeng mot Lillehammer i Eidsiva Arena lørdag kveld.

 

Oilers avgjorde i Nordkraft Arena med å være best i begge ender av oppgjøret. En tilsynelatende komfortabel tremålledelse midtveis ble redusert to ganger. I stedet for å miste det svarte imidlertid gutta, og stengte kampen med tre scoringer i tredje periode.

På plussiden noterer vi også to scoringer i overtall, en fase av spillet vi har slitt med å kapitalisere så langt denne sesongen.

Nå er det altså Lillehammer som gjelder. Gutta reiser direkte til OL-byen fredag, for å forberede seg til lørdagens viktige oppgjør mot Andreas Martinsen og co. Neste hjemmekamp for Oilers går av stabelen torsdag. Da kommer Vålerenga på besøk til DNB Arena.

Du finner alle tall og fakte fra kampen på HockeyLive. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Etter seks tap på de åtte første seriekampene smakte det godt med seier for Oilers i Nordkraft Arena torsdag kveld. (foto: Christina Paulsen)

Øvrige resultat i Fjordkraft-ligaen torsdag:

  • Grüner – Manglerud Star 3-6
  • Vålerenga – Frisk Asker 2-5
  • Sparta – Stjernen 5-2