Kamper

Norsk Topphockey

Frisk best lørdag kveld

Oilers klarte ikke å følge opp torsdagens seier mot Lørenskog i kveldens kamp. Et effektivt og defensivt solid Frisk Asker tok en fortjent seier i DNB Arena.

Lørdagens kamp mellom fjorårets NM-finalister går ikke inn i historien som et underholdende oppgjør. Frisk var, som ofte mot Oilers, bunnsolide defensivt. Når de også var drepende effektive i overtall var det nok til å ta med seg 3 poeng hjem til Asker.

Frisk fikk mest å juble for i DNB Arena denne lørdagen. (foto: Oddmund Sola)

I den første perioden hadde Oilers mye puck, uten å skape veldig store muligheter. Det var Frisk som skulle score kampens første mål da Cocozza slo inn en retur bak Henrik Holm. Mot slutten av perioden klarte Oilers å utligne da Kokkalas skudd fra toppen av droppsirkelen letet seg inn bak en misfornøyd Dahlberg i Frisk-buret.

Andre periode var som det første sjansefattig. Periodens eneste scoringer kom i overtall, og det var Frisks bestemann Nunn som sto bak målene. Først spilte han lekkert frem Foster til 2-1, før han doblet ledelsen mot slutten av perioden.

Tredje periode ble en transportetappe for Frisk, som snurpet fullstendig igjen bakover. Oilers slet med å skape noe som kunne true Dahlberg.

Kampen ble definitivt avgjort da Medby satte 4-1 i åpent mål, da Oilers gjorde et siste desperat forsøk på å få med seg poeng fra kampen. Det ble med forsøket denne gangen da Frisk tok en solid revansje etter et skuffende tap mot Stjernen forrige runde.

Tekst: Sivert Garvik