Kamper

Norsk Topphockey

 

Kamp med mange vinnere

Med helgens andre seier mot Hasle/Løren sørget Oilers Kvinner Elite for ny spenning i kampen om seriegullet. De regjerende norgesmestrene fra Oslo ligger nå kun tre poeng foran regjerende seriemester Oilers med 15 kamper igjen å spille. Også Lillehammer henger godt med i tittelkampen. En spennende vinter i vente i Bambusaligaen med andre ord.

 

Foto header: Lars Kristian Aalgaard 

Denne kampen hadde imidlertid flere vinnere. DNB og Oilers hadde sammen som mål å sette ny publikumsrekord i ligaen og vise Hockey-Norge at en kvinnekamp kan skape den samme entusiasmen som et oppgjør med gutta om det blir gitt like muligheter.

Dermed var det duket for alle ingredienser. Intro, lyd og lys, full rulle på kuben, servering i losjer, programblad og så videre. De 1610 heldige tilskuerne som var på plass i DNB Arena (ny rekord) svarte med å skape en fantastisk atmosfære en toppkamp verdig.

Det blir mer å se og lese fra søndagens oppgjør på våre flater etter hvert. Tall og fakta fra kampen finner du på HockeyLive. 

Hasle/Lørens kaptein Emilie Jensen, ordfører Kari Nordtun Nessa og oilerskaptein Christina Furseth i seremoniell dropp foran kampen mellom forrisge sesongs NM-finalister i DNB Arena søndag. (foto: Brian McHattie)