Lillehammer best på rosa is

Oilers tapte kveldens hjemmekamp mot Lillehammer. Gjestene fortsatte dermed sin gode sesongstart.

Hjemmelaget startet kampen bra. Selv om Lillehammer hadde sine muligheter var det fortjent at Oilers tok ledelsen i den første perioden. Søberg sto for periodens eneste scoring.

Rosa is og unike drakter da Markus Søberg (bildet) og resten av Oilers møtte Lillehammer høsten 2017. (foto: Oddmund Sola)

Andre periode bar preg av mange utvisninger. Soares fikk en lang utvisning som lot Lillehammer spille overtall 7 minutter. De scoret to mål i dette overtallet. Før dette hadde de allerede snudd kampen med to scoringer. Dermed sto det 1-4 etter to perioder.

I tredje periode fortsatte Oilers å ta mange utvisninger. Periodens eneste scoring kom også i overtall da Lillehammer økte ledelsen.

Hendelsen som derimot gjorde sterkest inntrykk på de snaut 3700 på tribunen var da Emil Nyhus ble liggende igjen på isen etter takling og etter hvert fraktet ut på båre. Vi sender våre beste tanker til Emil og håper det går bra med den tidligere oilersspilleren.

Det hjalp ikke med stilige drakter og rosa is da Oilers inviterte til Pink In The Rink i DNB Arena tirsdag kveld. Lillehammer vant fullt fortjent til slutt. (foto: Oddmund Sola)

Tekst: Sivert Garvik

Bilder: Oddmund Sola