Ny målfest

Det ble ny storseier til hjemmelaget da Oilers møtte Narvik for andre gang på to dager i DNB Arena tirsdag kveld. Chris Rumble ble den store profilen med hat-trick i kampen som til slutt endte 8-0. Nå venter noen dagers spillefri før gutta starter det nye året med bortekamp mot Frisk Asker 2. januar.

Det begynte ikke bra… For gjestene. Tommy Kristiansen får stå helt alene i slottet og blir servert av Brady Brassart. 1-0 etter 27 sekunders spill. At det ikke sto mer på måltavla 19 minutter og 33 sekunder senere skal Narvik keeper Eric Fröberg ha mye av æren for. Han vartet opp med noen spektakulære redninger og holdt Narvik inne i kampen med en periode unnagjort.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tommy (til venstre) irriterte seg over mange brente sjanser i mandagskampen. Tirsdag satt scoringen allerede etter 27 sekunder. (foto: Oddmund Sola)

Kampen fulgte på mange måter malen fra i går. Narvik hang med på måltavla i første periode, men i andre så rakner det. Og det rakner fra første skift. Brady Brassart blir sendt igjennom av Ludvig Hoff og setter skuddet opp i lengste kryss.

Gjengen fra Roughnacks leverer kamp etter kamp, også i koronatid. Me e heldige! (foto: Oddmund Sola)

Chris Rumble hamrer inn 3-0 etter syv minutters spill, og syv minutter senere får han gå uforstyrret inn foran mål og sette 4-0. Patrick Ulriksen dundrer inn 5-0 med Sander Hurrød perfekt plassert foran Narviks gode sisteskanse.

Chris Rumble noterte hat-trick og bidro sterkt til nok en storseier for Oilers mot Narvik. Nå blir det kampfri til over nyttår og storoppgjøret mot Frisk i Askerhallen 2. januar. (foto: Oddmund Sola)

Tredje periode blir igjen en transportetappe for Oilers med Narvik på få spillere. Chris Rumble setter hat-trick scoringen sin på en kontring etter flott pass fra Ludvig Hoff. Han tangerer dermed Nick Plastinos klubbrekord med 3 back mål i en kamp. Joey Martin setter to scoringer den siste halvdelen av perioden.

Da feirer Oilers nyttår med en fire kampers seiersrekke med bortekamper mot topplagene Frisk og Vålerenga på vei rett over nyttår.

Tekst: Tobias Eiken

To scoringer på Joey (#88) denne tirsdagen. Vi gleder oss til fortsettelsen. (foto: Oddmund Sola)