Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig vår tur!

Sparta har slått Oilers hårfint tre ganger den siste uken, om vi regner inn siste serierunde forrige tirsdag. Det ville vært i overkant og en smule urettferdig om de skulle gjort det nok en gang. Men det var nære på.

Sarpingene ledet få minutter før slutt i 3. periode. Da satte derimot Phil Lane inn utlikningen, og på overtid sørget Greg Mauldin for at seieren vippet vår vei denne mandagen. Lagene møtes igjen i Sparta Amfi onsdag.

Nok en overtidskamp mellom Oilers og Sparta i kvartfinale #3.. Endelig vår tur å juble! (foto: Oddmund Sola)

Og hvilket drama den rekordjevne kvartfinaleserien mellom lagene har utviklet seg til å bli. En nærmere titt på kampene i DNB Arena forteller det meste.

I torsdagens oppgjør tok Sparta ledelsen. Oilers snudde til sin fordel, men ga føringen fra seg i sluttminuttene. For så å tape i sudden death.

Tredje kvartfinale mandag bød bokstavelig talt på stikk motsatt scenario…

Foto: Oddmund Sola

Hva vi får i Sparta Amfi onsdag får vise seg, men oddsen er vel ikke all verden om du tipper et jevnt oppgjør. Sju av ni kamper mellom lagene så langt denne sesongen har endt med spilleforlengelse.

Det som derimot er sikkert er at lagene møtes nok en gang i DNB Arena fredag 15. mars 19.00. Det skal du ikke gå glipp av!

Foto: Oddmund Sola

Kveldens oilersstjerner: 

*** Greg Mauldin – Oilers’ farligste mann kampen gjennom og redder sesongen i OT.

** Johannes Johannessen – Kriger som besatt kampen gjennom.

* Phil Lane – Rusten etter langt skadeavbrekk, men målscorere finner en vei. Assisterer og på vinnermålet.

Tekst: Tobias Eiken