Kamper

Norsk Topphockey

Oilers vant slaget ved Mjøsa

Det ble et skikkelig basketak de to øverste lagene på tabellen i GET-ligaen møttes i CC Amfi søndag ettermiddag. Vertskapet måtte strengt tatt ha seier for å skape teoretisk spenning om seriegullet. Det klarte de ikke, rekker av muligheter i spill fem mot fire til tross. I stedet avgjorde Markus Vikingstad til Oilers’ fordel i sudden death.

Oilers forsterket med det sin posisjon på toppen av tabellen. Avstanden til Storhamar er nå 15 poeng med 14 kamper igjen å spille. En av disse er innbyrdes mellom lagene.

Seieren hadde imidlertid en høy pris. Dan Kissel, Dennis Sveum og David Morley måtte alle ut med skade i løpet av kampen. Vi krysser fingre for at alle er tilbake i kamp snarest mulig.

Utfyllende tall og fakta fra kampen finner du på HockeyLive. 

TV2-sporten gir deg målene fra oppgjøret.

Nedenfor ser du glimt fra søndagens batalje i Fjøset. Takk til fotograf Fredrik Olastuen for deling av bilder.

Henrik Holm sto en fantastisk kamp søndag ettermiddag. Redningen på dette skuddet fra Tony Cameranesi blir stående som en av flere match-vinnere. (foto: Fredrik Olastuen)
Oilers satt fryktelig mye utvist da ligaens to beste lag møttes på Hamar. Her er Tommy Kristiansen innom fryseboksen, noe som alltid er populært blant tilskuerne i CC Amfi. (foto: Fredrik Olastuen)
Oilers vant til slutt kampen i CC Amfi søndag på overtid. Her feirer Ludvig Hoff utligning til 3-3 med lagkameratene midtveis i 3. periode. (foto: Fredrik Olastuen)