Kamper

Norsk Topphockey

 

Overtidstap i Kristins Hall

Det var definitivt ting å glede seg over da Oilers møtte Lillehammer i Kristins Hall torsdag kveld. Johannes Johannesen gjorde et solid comeback i oilersdrakten. William Rapuzzi scoret å direkten. Lassi Kokkala gjorde endelig slutt på høstens måltørke. Men det ble uansett bare ett poeng med hjem. Det burde blitt tre.

For Oilers ledet kampen tre ganger, men måtte til slutt se hjemmelaget snu det hele. Gutta slo riktignok tilbake og utlignet mjøslagets ledelse i tredje periode, og tvang med det frem overtid. Her trakk derimot Lillehammer det lengste strået og noterte med det sin tredje seier mot Oilers på like mange forsøk denne høsten.

Coach Pål måtte nok en gang stille til intervju på TV2 etter et hederlig tap. Så var han også ærlig på at ett poeng i kampen var en mager trøst, selv om det spillemessig var mye å glede seg over i Kristins Hall. (foto: Kjetil Garvik)

Du finner tall og fakta fra kampen i Kristins Hall på Hockey Live. 

TV2-sporten gir deg høydepunktene fra oppgjøret. 

Solid oilerscomeback for Johannes Johannesen (t.v.) og debutant William Rapuzzi scoret på direkten. Likevel ble det "bare" ett poeng på Oilers mot Lillehammer torsdag kveld, (foto: Kjetil Garvik)

Runden

Øvrige resultater fra GET-ligaen torsdag kveld:

MS – Kongsvinger 4-3

Sparta Vålerenga 3-4 OT

Frisk Asker – Lørenskog 4-3 OT