Snuoperasjon ga to poeng med hjem

Oilers sørget torsdag kveld for sin tredje seier over Frisk Asker så langt denne sesongen. Som i seriepremieren 13. september måtte det straffeslagskonkurranse til for å kåre en vinner.

Her sørget Mark Van Guilder og CDA for de nødvendige scoringene for bortelaget. CDA sto også for den viktige utligningen til 3-3 i slutten av kampen. Solid comeback etter skade for #10 med andre ord. På hans gamle hjemmebane.

Snuoperasjon

Poengene satt derimot langt inne for serielederen i Askerhallen denne torsdagen. Vertene scoret etter bare 10 sekunder og var det klart beste laget de første to periodene.

Å tåle 15-3 i skuddstatistikk høres nesten abstrakt ut for serielederen, men sifrene sto vitterlig i protokollen etter midtperioden denne torsdagen. Magnus Hoffs lekre redusering var vel eneste lyspunkt så langt i kampen.

Så våknet heldigvis gutta i 3. periode. Redusering ved Tommy Kristiansen og utligning av nevnte CDA tok kampen til sudden death. Den endte målløs og i straffekonken ble altså #10 og #29 tungen på vektskålen Oilers.

Magnus Hoff sto for en av Oilers' scoringer mot Frisk torsdag kveld. Her fra lagenes møte i DNB Arena 13. oktober. (Foto: Oddmund Sola)