Kamper

Norsk Topphockey

Solid hjemmepremiere!

Etter tre strake tap var det et sultent Oilerslag som møtte opp til årets første hjemmekamp i Fjordkraft-ligaen. Det fikk Petter Thoresens Storhamar merke.

Et skadeplaget Oilers returnerte fra Sarpsborg etter straffetap. Det kunne se ut som de nye konstellasjonene brukte litt tid på å sette seg, for starten på kampen var rotete. Etter halvspilt førsteperiode fikk derimot hjemmelaget satt litt press mot Stenerud i Storhamar-målet, men den første perioden ebbet ut uten scoringer.

I den andre perioden tok Oilers kontroll over oppgjøret. Etter å ha misbrukt noen muligheter i overtall var det i spill 5 mot 5 målet skulle komme. Beck scoret sitt første oilersmål etter en fin droppvariant. Mot slutten av perioden utlignet Storhamar. Solem satte pucken i mål fra død vinkel, et skudd Holm nok irriterer seg over å ha sluppet inn.

Responsen var derimot god. Kissel styrte inn et skudd fra Lefebvre, og dermed gikk Oilers til andre pause med ledelse 2-1.

I den tredje perioden hadde Oilers god kontroll. Mål i overtall, nok engang signert Beck, ga hjemmelaget en tomålsledelse som aldri var truet. Storhamar tok ut keeper mot slutten i et siste forsøk på å komme tilbake i kampen, men det endte opp uten det største trykket mot oilersmålet.

Dermed kunne Oilers innkassere årets første trepoenger i Fjordkraft-ligaen, og det på overbevisende måte.

Tekst: Sivert Garvik