Kamper

Norsk Topphockey

 

Stjernesmell

Oilers kom til oppgjøret mot Stjernen med seks strake seiere i ryggen. Fem i Fjordkraft-ligaen. Men der stoppet det også brått. Tirsdag kveld var vi ikke i nærheten av noe som helst. Gjestene fra Fredrikstad var best i alle spillets faser og tok med det sin andre strake seier mot mot oss så langt denne sesongen.

 

Ironisk nok var Stjernen topplaget Oilers hadde best tak på forrige sesong, med fem seiere av fem mulige i grunnserien. Nå står rødtrøyene med 6 poeng og 10-4 i målforskjell mot oss etter to kamper.

Tirsdagens seier var av det særdeles fortjente slaget. Stjernen vant på alle parameter. Mål, skudd, special team og kroppsspråk. For å nevne noen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Martin Lefebvre (bildet) og resten av Oilers havnet bokstavlig talt på glattisen da de møtte Stjernen i DNB Arena. Gjestene fra Fredrikstad gjorde stort sett som de ville og vant til slutt fullt fortjent. (foto: Oddmund Sola)

Så var da heller ikke spillerne nådige mot seg selv da de møtte pressen etter kamp.

Her kan du lese Henrik Holms tanker om kampen i Aftenbladet.

Kaptein Sveum sparer ikke på kruttet i intervju med Rogalands Avis.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det ble en del av dette da Oilers tapte klart for Stjernen tirsdag kveld. (foto: Oddmund Sola)

Du kan lese alle tall og fakta fra kampen på HockeyLive.

TV2-sporten gir deg høydepunkter fra tirsdagens oppgjør.

Under ser du flere bilder fra møtet med Stjernen.

Blomster for 500 kamper i oilersdrakt for Daniel Bøen Rokseth før nedslepp mot Stjernen. (foto: Oddmund Sola)
Kan gutta hente sesongens første seier mot Stjernen med hjem denne torsdagen? Her fra lagenes møte i DNB Arena 18. oktober. (arkivfoto: Oddmund Sola)
Gutta i rødt var klart best tirsdag, og vant med det sin andre kamp mot Oilers så langt i sesongen. (foto: Oddmund Sola)