Tungt tap i Stjernehallen

Vi klarte dessverre ikke å snu trenden i Stjernehallen tirsdag kveld. Kampen mot de røde fra Plankebyen ble nok en nedtur. Hjemmelaget vant til slutt med klare sifre og passerte oss på tabellen. For Oilers gjenstår en kamp før seriespillet tar en liten pause, mot Frisk Asker i DNB Arena førstkommende lørdag.

Den kampen hadde nok de fleste sett for seg være et toppoppgjør tidlig i sesongen. Nå er det slik at Oilers må jage poeng mot Anders Bastiansen og co. fra kvallikplass på tabellen. Heldigvis skal det spilles mye ishockey før tabellen telles opp i mars.

Positiv start

Kampen mot Stjernen startet på helt greit for Oilers. I det som riktignok var en litt rotete åpning fra begge lag var gjestene best i 1. periode. At Rudolfs Balcers utlignet hjemmelagets tidlige ledelse var ikke mer enn rett og rimelig. Dermed gikk lagene til pause med 1-1 på måltavlen.

Midtperioden ble av den målfattige sorten. Hjemmelaget tok mer over i spill og sjanser men klarte bare å overliste Henrik Holm en gang. En åpen kamp ved inngangen til 3. periode med andre ord.

Helsvart avslutning

Den ble imidlertid beksvart for oss. Hjemmelaget øket ledelsen til 4-1 med to tidlige scoringer og vi ble jagende redusering uten å lykkes særlig godt. Den kom riktignok i undertall ved Joey Martin etter flott forarbeid fra Rudolfs Balcers.

Men det hjalp dessverre så lite. I forsøket på å hente inn inn mer smalt det ikke mindre enn tre ganger i sluttminuttene. Feil vei sett med våre øyne.

Du kan lese alle tall og fakta fra kampen i Fredrikstad på HockeyLive.