Kamper

Norsk Topphockey

 

Viktig seier med hjem

Nok en jevn kamp mellom Manglerud Star og Oilers da lagene møttes i Manglerud Ishall. Oppgjøret var det sjette og siste i serien 2018/19. Fasit denne søndagen ble 1-2 og seier til Oilers. Fasiten for sesongen totalt er det litt spesielle at fem av seks oppgjør har endt med borteseier.

David Livingstons gutter har hatt tidenes sesong i Stavanger, med seier på overtid/straffer i to av tre forsøk. I Garasjen har imidlertid vi kommet best fra det.

Så også denne søndagen. En fartsfylt og tett kamp endte med at gjestene tok tre viktige poeng med på flyet hjem til Stavanger. Viktige for såvel selvtilliten inn mot landslagsoppholdet etter en skuffende roadtrip, som for fighten med Storhamar om den viktige 2. plassen på serietabellen.

Vålerenga på topp har fått såpass stor luke at vi lar dem seile sin egen sjø.

De gulblå fra Hamar vant søndag som forventet hjemme mot Stjernen, og ligger med det på samme poengsum som oss, dog bak med svakere innbyrdes. Og hvilken hockeyfest det blir når seriespillet starter opp igjen 14. februar. Da kommer nettopp Patrick Thoresen og co. til DNB Arena!

Sørg for å sikre deg billett til toppkampen her.

Tall og fakta fra kampen mot MS på HockeyLive

Oilers tok alle poengene med seg fra møtet med MS i Garasjen på Manglerud denne søndagen. (foto: Peter Honore)