Kamper

Norsk Topphockey

Viktige poeng i boks

Det meste dreide seg om to spillere i tirsdagens kamp mellom Oilers og Ringerike. Dan Kissel som hadde en finger med i spillet på alle fire Oilersmålene, og Marius Carho Hansen som scoret begge av gjestenes mål. Begge ble selvsagt kåret til sine lags beste spillere.

Oilers var det førende lagte i stort sett hele kampen, men Ringerike forsvarte seg godt, og Oilers klarte sjeldent å beleire gjestenes mål og skape veldig mange store sjanser. Litt over midtveis i perioden skapte de dog en veldig stor og pent utført sjanse. Kissel fikk løs pucken bak mål og spilte ut til Gervais foran mål. Gervais kunne skutt selv, men valgte uegoistisk å legge pucken bak seg til Colton Beck som ikke kunne bomme. 1-0 til Oilers.

Målscorere i DNB Arena. Dan Kissel (fra venstre), Bryce Gervais og Colton Beck (#36) fant alle veien til nettmaskene denne tirsdagen. (foto: Oddmund Sola)

I sekundet etter at Beck har satt pucken i mål får han en liten dult av en Ringerike-spiller å mister balansen og faller over Ringerike keeper Rønning som dessverre må forlate isen med en skade. Pettersson tar over i mål.

Fem minutter ut i andre periode kommer Oilers første utvisning og Ringerike utligner i overtall. Et skudd fra Åslin blir reddet av Partanen, men gjestene er først på returen som sendes på tvers av målgården til Carho Hansen som har mye nett å sikte på og ikke bommer.

Oilers svarer bare minutter etterpå. Kissel igjen med pucken bak mål og finner Gervais i slottet med en nydelig pasning. Denne gang skyter Gervais selv og Oilers har ledelsen tilbake igjen.

Oilers med 2-1 før tredje periode, men bruker bare litt over minuttet på å øke ledelsen. Beck spiller opp på blå til Ulriksen som knaller til. Pettersson redder, men Kissel er på plass og setter returen i mål med en backhand fra kloss hold. Noen minutter senere må Rokseth sette seg i to minutter og Ringerike utnytter sin andre sjanse i overtall akkurat som de gjorde med den første. Åslin spiller en flott pasning på tvers gjennom Oilers box og Carho Hansen knaller til på direkten og pucken fyker inn helt borte ved stolpen.

Når Ringerike tar ut keeper i sluttminuttet så klarer de dog ikke å utnytte overtallet og Kissel stjeler pucken og setter fart inn i gjestenes sone. Carho Hansen hakker ned Kissel med åpent mål og dommer dømmer teknisk mål.

Dagens tre stjerner:

*** Dan Kissel – Fire poeng på fire scoringer.
** Bryce Gervais – Så ut til å ha fin kjemi med Kissel. Sentral på de to første målene.
*  Colton Beck – Åpnet scoringene og på isen på alle Oilers mål.

Tekst: Tobias Eiken