Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

McDonalds BamseBonanza 2020

Lørdag 22. februar er det duket for sesongens BamseBonanza i DNB Arena. Dette er barnas store festdag i Oilersfamilien. Ikke bare skal kosedyrene fly gjennom luften idet Oilers scores sitt første mål mot Stjernen, barna inviteres også til å hjelpe andre barn på en spesiell måte i forbindelse med dette arrangementet.

McDonalds BamseBonanza er et samarbeid mellom Oilers, Ronald McDonald barnefond og Stine Sofies stiftelse. Denne vinteren har vi skikkelig mye gøy på gang, også utenom selve hockeykampen. På denne siden deler vi informasjon om det som skal skje.

Nytt lekeområde

Årets pengeinnsamling er øremerket nytt lekeområde for barna som besøker Stine Sofie-senteret i Grimstad. Gutta på laget har sin måte å gjøre en innsats for saken.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

Tegn en av våre spillere

Invitasjon til alle barn om å delta i vår tegnekonkurranse.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

Den store klassefesten

Vet du om en skoleklasse som fortjener å oppleve noe ekstra kjekt denne vinteren? Da kan du sende ditt forslag til oss og nominere klassen til den store klassefesten på McDonalds BamseBonanza. Vinneren får besøk fra senteret og spillere fra Oilers, og kampdag blir det mat og kos på McDonalds før elevene selvsagt er gjester på  hockeykampen som starter 16.00.

Send ditt klasseforslag til Trude Halseth Arnes på trude@oilers.no