Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Oilers Movember

Oilers og Movember har lang historie. Etter to sesongers opphold grodde bartene i DNB Arena igjen i 2019. For syvende gang satte vi søkelyset vi på menns helse i november. 

 

Som alltid har kampanjen sitt høydepunkt i Movemberkampen. Denne gang er den lagt til fredag 15. november. Mot Narvik. Dette er første gang et lag fra vår nordlige landsdel møter Oilers i Stavanger. Gjør deg klar til en ekte manneaften med nordnorsk tæl.

Gutta spiller i ren drakt, spesialdesignet for denne ene kampen. Draktene blir videre auksjonert ut til inntekt for Movember.

Tradisjonen tro får vi også besøk av Brødrene Fevang på Movemberkampen. Mobil barberstue i DNB Arena med andre. Gå ikke glipp av muligheten til å la de prisvinnende gutta stelle barten.

Nedenfor ser du bilder fra Oilers Movember 2016.

Spenning til siste slutt da Oilers vant bartefesten mot Sparta. (foto: Oddmund Sola)
Movemberauksjon på Bankplassen. Petter Røste Fossen gjør sitt for å drive opp prisen på bilde hvor han selv er med. (foto: Oddmund Sola)
Fevanggutta gjør Stig Losviks helskjegg om til bart på 30 sekunder høsten 2016. 15. november er de tilbake i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)
Auksjonen på Movemberdraktene ble også denne høsten en vinner. Design og foto: Rune Hagelin.