Kamper

Norsk Topphockey

 

2 x seriesølv

Grunnserien for U20 og Kvinner Elite sesongen 2022/2023 er nå ferdigspilt. Oilers står igjen med sølvmedaljer i begge. Vi gratulerer spillere, støtteapparat og andre involverte med solid innsats.

 

U20 spilte sine siste kamper allerede forrige, og kunne faktisk blitt seriemester fra sofaen lørdag. Unggutta hadde ett poengs ledelse på Vålerenga som da spilte sin siste kamp mot MS på Jordal. Borteseier etter ordinær tid ville sendt gullmedaljene til DNB Arena.

Slik gikk det imidlertid ikke. De kongeblå fastsatte sluttresultatet til 3-2 i sluttminuttene og sikret med det gullmedaljene.

I Bambusaligaen vant Oilers denne helgen begge sine bortekamper mot Hasle/Løren og sikret med det sølv. Lillehammer måtte tapt minst ett av sine oppgjør mot Bergen om våre jenter skulle tatt nok et steg. Det var de ikke i nærheten av å gjøre, og seriemesterskapet endte dermed ved nordspissen av Mjøsa.

Final 4

Nå er det sluttspill som gjelder i begge ligaer. Oilers Kvinner Elite er (sammen med seriemester Lillehammer) direkte kvalifisert til semifinalen i Final 4 som blir arrangert i Furuset Forum 1.-2. april.

De to siste plassene i turneringen går til vinner i kvartfinalene Hasle/Løren – Nidaros og Storhamar – Vålerenga.

U20 skal på sin side spille kvartfinaler (best av tre) mot Stjernen. Christer Nylund og Sivert Garviks mannskap starter med hjemmekamper onsdag 22. og torsdag 23. mars. Et eventuelt tredje oppgjør spilles i Stjernehallen tirsdag 28. mars. Går unggutta videre er det Final 4 på Jordal 1.-2. april som gjelder.

U20, Kvinner Elite (bildet) i tillegg til U16 spiller finalerunde denne helgen.