Kamper

Norsk Topphockey

 

20 meter kake

Ja, du leste riktig. Det blir kakefest på kampen mot Lillehammer i DNB Arena torsdag kveld. Vi markerer 20-årsdagen for Oilers første offiselle kamp. Den gikk av stabelen 6. oktober 2001, mot Rasta i Lørenskog Ishall. 6. oktober er også dagen for åpningen av DNB Arena i 2012. En ganske så spesiell dato i Oilersfamilien med andre ord.

 

Så håper vi selvsagt at vi kan by publikum på hockeyfest i tillegg til kake. En spennende kamp mot en solid motstander kan vi i alle fall garantere. Tidligere Storhamar-trener Aleksander Smirnov har virkelig fått fasong på sin tidligere mjøsrival.

Lillehammer, som er det eneste laget som ikke har tapt etter ordinær tid så langt i Fjordkraft-ligaen, ligger på 3. plass med 17 poeng etter åtte kamper. Det er tre flere enn våre gutter, men også for Oilers peker pilen riktig vei etter to strake seiere.

Vi går selvsagt for den tredje, mot et lag vi møtte ikke mindre enn tre ganger under sesongoppkjøringen. Kampene under KIK Trophy endte med tap og uavgjort, mens vi vant da lagene møttes på Hamer siste helg før seriestart.

Troppen

  • To endringer i troppen siden lørdagens oppgjør mot Ringerike. Ludvig Hoff fikk en smell og er ute noen kamper, mens Steve Whitney er tilbake etter en periode på sidelinjen.
  • Det betyr at Tommy Kristiansen fremdeles er ute med fingerskade og at Andreas Klavestad fremdeles soner karantene (fjerde kamp av fire).
  • Unggutta William Kuisma og Oliver Calik supplerer laget.

Før kamp

Nedenfor ser du fersk utgave av OilersTV.