Kamper

Norsk Topphockey

 

3X3 fra gull

Overskriften lyder kanskje litt vel mattematikktime. Formelen er like fullt enkel. Oilers har tre seriekamper igjen å spille i Fjordkraftligaen 2022/2023. Vinner vi disse blir vi seriemester. Første arbeidsoppgave er Lillehammer som kommer til DNB Arena denne torsdagen.

 

Brøken sprekker selvsagt om gutta gir fra seg poeng i sluttspurten. Vi kan fremdeles ta seriegull, men de velkjente ordene om, hvis og dersom tikker da inn.

Storhamar, Vålerenga og Sparta er alle i posisjon til å straffe oss om vi feiler på oppløpet. Det lar imidlertid ligge og går løs på Plan A. 3×3 og gullmedalje om halsen tirsdag 28. februar.

Billetter

Sete sikrer du deg som vanlig på oilers.no

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne torsdgen?  Kylling Tikka Masala står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her finner du digitalt program til kampen. Det er Markus Søberg og Dennis Sveum som signerer papirutgaven etter kampslutt denne torsdagen.

Troppen

Greg Mauldin står over torsdagens oppgjør. Ellers alle mann alle tilgjengelige.

Klarer Christoffer Karlsen og co. å ta det første av tre stikk på veien mot SEriegull når Lillehammer kommer på besøk til DNB Arena denne torsdagen? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene denne sesongen. (arkivfoto: Oddmund Sola)