Kamper

Norsk Topphockey

 

Alle billetter i salg!

Nedslepp i Elitehockeyligaen nærmer seg med stormskritt. Fredag 15. september er vi igang. Da kommer Ringerike på besøk til DNB Arena, i det som er den første av i alt 22 kamper på hjemmeis for Oilers denne sesongen. Vi har nå alle billetter ute for salg.

 

Du kan dermed sikre deg plass på alle guttas seriekamper på hjemmebane sesongen 2023/2024.

Du finner kampoversikt med link til billettsalget her. 

Rekordsalg av sesongkort

Og du kan like godt sikre deg plassen du ønsker på dine favorittoppgjør med en gang. Salget av sesongkort har nemlig vært rekordstort foran denne sesongen, og det er rift om de beste setene.

Sesongkortsalget er heller ikke stengt ganske ennå. Ønsker du å ha ditt eget sete når Oilersfamilien samles i DNB Arena har du sjansen frem til familiedagen 23. september. Klikk på denne linken for å lese mer. 

Oilerskamp med middag

Kanskje en kampopplevelse fra et bord i Restaurant Legenden kan friste for deg og noen du vil dele en spesiell opplevelse med? Våre fristende buffet-menyer ligger nå ute for hele høstsesongen.

Klikk her for å lese mer om tilbudet. 

Ludvig Hoff og Oilers serieåpner mot Jonas Slettebø Haughom og Ringerike (bildet). Oppgjøret går av stabelen i DNB Arena fredag 15. august. Her fra et tidligere møte mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)