Kamper

Norsk Topphockey

 

Alle gode ting er tre?

Lørdagens oppgjør mellom Oilers og Lillehammer er nemlig det tredje mellom lagene så langt under sesongoppkjøringen. Og vi har til gode å slå våre venner fra Gudbrandsdalen. Kanskje duften av Mjøsa er det som skal til for å straffe Aleksander Smirnovs menn? Nedslepp i CC Amfi er 12.00.

 

Torsdagens seier mot Storhamar var i alle fall en opptur for oss, både hva gjelder resultat og kvalitet i ulike faser av spillet Nå handler det om å fortsette den gode trenden mot nok et lag fra Innlandet.

Lillehammer kommer fra tap 2-3 mot Vålerenga fredag kveld. Gutta fra Jordal satte den avgjørende scoringen drøye minuttet før slutt.

Følg kampen

Aftenbladet gir deg kampen direkte på denne linken. Sendestart 11.30.

Vi oppdaterer som vanlig på Oilers Twitter.

Tall og fakta finner du som vanlig på HockeyLive.

Troppen

Status er den samme som foran torsdagens oppgjør mot Storhamar. Christian Wetteland, Noah Aarthun og Martin Lefebvre er ute med skade. Ellers alle mann alle.

Klart for nye dueller mellomTommy Kristiansen og tidligere lagkamerat Spencer Humphries (#8) når Oilers møter Lillehammer for tredje gang så langt i sesongoppkjøringen. Her fra en av augustkampene i Kristiansand. (foto: Øyvind Løvik)