Kamper

Norsk Topphockey

 

Alle mann til pumpene!

Semifinaleserien mellom Oilers og Sparta har så langt vært av den klassiske sluttspillsorten. Tøffe tak, knappe seiere og momentum som veklser fra kamp til kamp. Oilers kriget seg tilbake til hjemmebanefordelen da de vant i Sparta Amfi søndag.  Den skal vi holde på. Nekter vi Sparta flere seiere i DNB Arena blir det finale om Byttå etter påske. Vår første siden 2017.

 

Støtten fra publikum kan bli tungen på vektskålen i kampen om avansement. Det er nå det gjelder. Sammen er vi sterke!

Kjøp billett på denne linken.

Første lag til matchpuck

Viktigheten av guttas borteseier søndag kan neppe overdrives. Motsatt utfall hadde gitt Sjur Robert Nilsens mannskap tre matchpucker og bratt bakke mot mål for oss.

Nå er imidlertid alt åpent. Det som uansett er et faktum er at vinneren tirsdag kan avgjøre i Sparta Amfi torsdag. Nuller lagene hverandre ut nok en gang med hver sin seier koker alt ned til best av en og The Point Of No Return i DNB Arena lørdag. Sluttspill er herlige saker.

Før nedslepp

Visste du at det har stått 2-2 i kamper mellom Oilers og Sparta i sluttspill tre ganger før? Oilers har vunnet alle disse 4-2 til slutt. Dette og mye annet kan du lese mer om i vår medieguide levert av Trygve Svendsen.

Her leser du digitalt program til kampen.

Pressen skriver masse fra semifinalene mellom Oilers og Sparta. Du finner rikelig med lesestoff i mediesenteret på sluttspillportalen.

Troppen

Sander Hurrød har sonet sine to kampers karantene og er tilgjengelig for spill igjen. Nicolai Bryhnisveen er eneste spiller på skadelisten.

Tristan Thompson står over grunnet antall utlendinger.

Best av sju har blitt til best av tre mellom Oilers og Sparta i semifinalen. Oilers har sjansen til å koble grepet om finaleplass på egen is tirsdag. Nå gjelder det at hele Oilersfamilien mobliserer. Dette skal vi klare. Her fra fredagens kamp #3 i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)