Kamper

Norsk Topphockey

 

Alle mann til pumpene!

Hva Oilersfamilien trenger nå? Svaret er et heidundrenes påskeparty i DNB Arena, med trøkk og stemning i hallen og seier til gutta på isen. Alt ligger til rette for dette lørdag ettermiddag. Spesielt om nettopp DU kommer og blir med oss på festen.

 

For vi skal snu denne finaleserien. Mandag var vi «biringe» som det heter på lokalt, men allerede onsdag så det langt bedre ut. Små marginer førte likevel til tap på overtid. Nå er tiden inne for seier og et taktskifte i kampen om Byttå.

 

Kjøp billett på denne linken

 

After Ski – The Oilers Way

Og hvorfor ikke ikke lage ekstra ut av det? Påskeaften er kun en gang i året, og vel vitende om at moro lokker både ved fjord og fjell byr vi på litt ekstra høydtidskvess denne lørdagen.

  • Vi får besøk av Geirmund Hansen, kjent fra blant annet The Voice og MGP, som skal synge nasjonalsang sammen med oss.
  • På supporterfeltet er det snekret egen plattform til DJ Admiral F som skal sørge for go gang gjennom oppgjøret.
  • Og apropos kvess, du kan delta i påske-quizz og påskejakt i publikumsområdet før kamp.

Heder og ære

Vi unner oss også en markering en dag som denne. Palmehelgen sørget både U20 og Kvinner Elite for å hente NM-gull til Oilers. Vi hedrer dem i starten av første pause. Håper du blir igjen i setet og bidrar til et minneverdig øyeblikk.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Vi får ikke gjort noe med de første to finaleoppgjørene. Lørdag ettermiddag har imidlertid Andre Strandborg (bildet) og resten av gutta muligheten til å slå tilbake på hjemmebane. Her fra mandagens oppgjør i DNB Arena. (Foto: Oddmund Sola)

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste påskeaften?  Spareribs står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Her kan du lese digitalt program til kampen.

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Markus Søberg er fremdeles på skadelisten. Samme tropp som foran kampen onsdag med andre ord.

Og husk, du finner alltid masse lesestoff om NM-finalene i vårt mediesenter på sluttspillportalen.