Kamper

Norsk Topphockey

 

Askerhallen neste

Lørdag ettermiddag droppes pucken i det som er Oilers’ femte og siste oppgjør mot Frisk denne seriesesongen. Så langt har kampene bydd på to overtidsseiere til serielederen i Askerhallen, samt en seier til hvert av lagene i DNB Arena. Siste oppgjør gikk av stabelen i Stavanger så sent som 5. januar og endte med mageplask 1-5 for vertskapet. Regn med et revansjesugent Oilers i Askerhallen denne lørdagen.

Det kan for øvrig trenges. Frisk er ligaens fremste formlag. Askerbøringene står med ni strake seiere og har kjempet seg tilbake i tetsjiktet etter det vi må kunne kalle en tung senhøst i Askerhallen.

Mark Van Guilder er GET-ligaens poengkonge. #29 har i det siste mottatt både herre- og dameur som bestemannspremie. Kanskje du skal sikre deg en av disse, samtidig som du støtter arbeidet til Oilersspillernes Veldedighetsfond. (foto: Oddmund Sola)

Troppen

Anders Henriksen er fremdeles ute grunnet skade. Det samme er selvsagt uheldige Markus Søberg som brakk håndleddet i kampen mot Storhamar tirsdag.

Følg kampen

Nedslepp i Askerhallen er 15.00.

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.

Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Vi holder også våre følgere på Twitter oppdatert på utviklingen i kampen.

300 deltakere fordelt på 135 selskaper er på plass i Askerhallen for å støtte gutta mot FRisk. Kampen er en del av programmet under årets sponsortur. (foto: Kjetil Garvik)