Kamper

Norsk Topphockey

 

Bamsebesøk på barneavdelingen

Som i fjor ble det BamseBonanza i sommersol da Oilers besøkte Stavanger Universitetssykehus denne torsdagen. Og nok en gang populært for store og små i korridorene på barneavdelingen. Heldigvis rakk både gutta, kosedyrene, barn, foreldre og tilsatte å gjøre seg ferdig før pøsregnet satte inn. 

Denne gang var det Kristian Forsberg, Tommy Kristiansen, Nicolai Bryhnisveen, Markus Søberg og Henrik Holm som tok turen til SUS. Comeback for Tommy som representant for klubben med andre ord, og debut for Nicolai med logoen på brystet.

Takk til gutta som stilte opp og personellet på sykehuset som la til rette for den flotte onsdagen.

Marthine Kleppe på seks år var blant de heldige som fikk besøk av Nicolai Bryhnisveen (fra venstre), Tommy Kristiansen, Markus Søberg, Henrik Holm og Kristian Forsberg på barneavdelingens BamseBonanza . Pappa Sindre til høyre. (foto: Trude Halseth Arnes)

BamseBonanza er et samarbeid mellom Oilers, Stine Sofies stiftelse, SUS og vår gode samarbeidspartner McDoanlds.  Og blant klubbens solid etablerte samfunnrettede prosjekter. Forrige sesongs bamsekamp som gikk av stabelen 19. januar var den sjuende i sitt slag. 2351 kosedyr havnet på isen, noe som er rekord så langt.

Les om BamseBonanza på SUS i Rogalands Avis på denne linken.

Keeper Henrik Holm kan konstatere at hans gave til barneavdelingen forrige sesong har fått hedersplass. BamseBonaza er kommet for å bli. (foto: Kjetil Garvik)