Kamper

Norsk Topphockey

 

Bamsebesøk på SUS

McDonalds BamseBonanza til støtte for Stine Sofies Stiftelse er et kjent, kjært og vel etablert arrangement i Oilersfamiliens årshjul. Vinterens innsamling av kosedyr gir oss også mulighet til å besøke barneavdelingen på SUS for å spre glede. Onsdag var gutta nok en gang bamsetur.

 

Samarbeidet mellom Oilers og Stavanger universitetssykehus er både rikt og aktivt. Ikke minst knyttet til losjen Timeout, som sykehuset disponerer til pasienter på alle kamper og øvrige arrangement i DNB Arena.

SUS har sitt eget korps av guider blant de ansatte, som sørger for at de besøkende i losjen får en både trygg og kjekk opplevelse.

Saken fortsetter under bildet.

Oilersgutta og ansatte klare for BamseBonanza for barna på SUS. (Foto: Ann Cathrin Sandsmark)

Onsdag tok Ludvig Hoff, Henrik Holm, Sondre Bjerke, Mathias Trettenes, Anders Tangen Henriksen og representanter fra guidene turen rundt i korridorene for å møte barn som av ulike årsaker må bruke tiden på sykehus.

Både sengeposter, dagkirurgi og poliklinisk avdeling fikk besøk. Kosedyr til overs var det også, så guidene på SUS kan spre glede for flere i dagene som kommer. Gutta planlegger også nytt besøk når det nærmer seg jul.

Lille Pål og pappa var blant de mange Sondre Bjerke (til venstre) og Anders Tangen Henriksen stoppet opp hos under guttas besøk på barneavdelingen. Et nydelig lite øyeblikk. (Foto: Privat)
Ludvig Hoff (til venstre), Mathias Trettenes og Henrik Holm på Bamsebesøk på Stavanger universitetssykehus. En fin tradisjon. (Foto: Kjetil Garvik)