Kamper

Norsk Topphockey

 

Bamserekord!

Da har vi gleden av å melde at det lørdag ble satt ny bamserekord for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Forrige bestenotering skriver seg tilbake til vinteren 2014. Da fant 2218 kosedyr veien til isen. Den nye rekorden lyder på 2236.

Vi kan også melde at kvaliteten på bamsene er gjennomgående god. Nå skal vi glede mange barn med det Oilersfamilien delte.

Takk til alle som bidro til den flotte opplevelsen lørdag ettermiddag!

Det ble full pott på isen da Jacob Lagace (bildet) og Oilers møtte Ringerike lørdag. Den nye bamserekorden lyder på 2236. (foto: Oddmund Sola)

Kosedyrene fra bamsebonanzaen blir sortert og sendt til henholdsvis Stine Sofie Senteret utenfor Grimstad og barneavdelingen på SUS. Sistnevnte vil tradisjonen tro senere arrangere sin egen BamseBonaza med besøk fra gutta. Vi kommer selvsagt tilbake med bilder og tekst når den tid kommer.

I tillegg til den solide bamsefangsten sørget helgens arrangement for i overkant av 200 000 til arbeidet Stine Sofies Stiftelse driver for barn og unge utsatt for vold og overgrep.

Tellekorpset måtte hvile litt før alvoret startet. Etter hvert kunne Siri Forgaard (fra venstre), Kjetil Garvik og Trude Halseth Arnes konstatere at liggeunderlaget besto av 2236 kosedyr. Ny rekord! (foto: Andreas Remøyholm)